La màgia de la ciència i la tecnologia (Ressenya de Natàlia Pascual))

lamagiataulanatalialamagianataliaBon dia Esther, És un llibre valent, intuitiu, alhora ben documentat i contrastat. Ens parla de història sense adoctrinaments… la màgia que en surt ve de les olors i fragàncies que a mi em recorda… dels sentits i sentiments que van aflorant mentre avanço en la lectura. Ahir em mirava a la meva filla feliç i despreocupada jugant al parc. Tot seguit vaig llegir un fragment que em va fer reflexionar. ” En la transició del matriarcat al patriarcat els homes van abandonar la concepció de la natura com a mare (… )” Per poder perforar la Terra calia distanciar- se de les emocions (… )Dona per pensar.
Et felicito per els teus llibres i desito molta sort. Gràcies!! NATÀLIA PASCUAL. Sobre LA MÀGIA DE LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA. http://estherborrell.com/?p=960