Les tres reines Magues

(30€ ) Ara 25 €

pàgines 199

17cm x 24 cm.

Editat 21 de març 2016

Esther Borrell Editora

www.editorial.estherborrell.com

contacte@estherborrell.com

ISBN 978-84-608-6036-5
Les Tres Reines Magues desvela el significat de la processó dels Tres Reis Mags que es fa als Països Catalans. Regira el significat del mite dels Tres Reis Mags i de l’esdeveniment de la manifestació de la deïtat (de la manifestació de la llum que cada dia es veu més gran a partir de l’Epifania). És la història de Catalunya des de la mirada d’una dona, la història que falta a les escoles, instituts i universitats per recuperar el respecte a les mares i a les seves filles i per comprendre el món complex on vivim.

 

 

 

 

evaarbre

Eva Duran Cobos – Les tres Reines Magues

“Aquest llibre ens endinsa cap a una memòria històrica que ha estat oblidada i amagada. Com a “Les tres mares, les arrels matriarcals dels pobles catalans”, primera part del present exemplar, l’Esther ens mostra que la història no ha estat sincera amb la meitat de la seva població, les dones. De fet, no ha estat sincera amb ningú, donat que aquestes dones pareixen fills, tenen germans i pares que també volen saber del seu passat veritable. A través de la ocultació de troballes de la època dita prehistòrica, se’ns amaga que la realitat del món era molt diferent a la que ens han explicat. I la perversió més terrible, l’allunyament de la Natura que aquest sistema patriarcal ha provocat, amb la conseqüent desconnexió del cos i de la saviesa ancestral femenina. El sotmetiment de la dona és un reflex del sotmetiment de la Terra al sistema. Aquesta obra és una crida a reclamar allò perdut i robat… per a tu i per a tota la Vida que t’envolta.”

 


Paco Escudero – Les Tres Reines Magues
pacoescudero

Hola Esther he estat llegint el llibre que m’has enviat… és fantàstic de veritat. Superinteressant i tot un gran treball de rerafons. Es clar que m’interessa que vinguis al CRAD, com no? És tot un honor tenir-te.